Винарија Деспотика

Poseta venariji Despotika

Дегустације
Упаривање вина и хране

Обилазак винарије

Свакога дана у 13.00ч

Радно време

уто-пет: 10.00-18.00ч
викенд: 11.00-19.00ч

Информације

Информације и резервације
069 8214 174

Најава за индивидуалне посете је пожељна
Најава за групне посете је обавезна
Најава за дегустације од броја 1 до 4 је пожељна
Најава за дегустације од броја 4 до 10 је обавезна

Обилазак подразумева

– дочек од стране запосленог из винарије
– обилазак Музеја винодељства
– упознавање са технолошким процесом прераде грожђа у хали за ферментације
– силазак у барик салу и архивски подрум
– панораму Шумадије са терасе-видиковца винарије

Дегустација вина

Дегустација вина се врши у једној од дегустационих сала приземљу, подруму, на спрату или на тераси (у зависности од временских услова и посете других гостију винарији)

Трајање дегустације

Трајање дегустације зависи од одабраног пакета

Mере за дегустацију вина

Служене мере за дегустацију вина су 0,75дл по чаши

Унапред најавити

Молимо госте да нам унапред најаве уколико неко од посетилаца има алергије или посебне захтеве у вези са поједином врстом хране и/или пића

Пушење је дозвољено

Пушење је дозвољено само на тераси винарије, на отвореном простору

Куповина вина

Винарија поседује и део за продају вина за понети, винотеку и сувенирницу где по повољним ценама можете купити вина из редовне понуде као и вина која су доступна само у Винарији.

Начин плаћања

Могуће је плаћање у готовини, платним картицама или уплатом на рачун

Цене

Изражене цене су са пдв-ом.

организација посета

Резервишите посету

Одаберите пакет дегустације и пошаљите попуњен формулар.
Трудићемо се да Вам одговоримо у што краћем року.

  • Обилазак са стручњаком из винарије, посета Музеју винодељства, упознавање са технолошким процесом у сали за ферментацију, силазак у барик салу и архивски подрум, опис винограда и Шумадијског региона са терасе винарије.
  • Дегустација 3 вина из асортимана
    • Бескрај (Sauvignon blanc)
    • Немир розе (прокупац, cabernet sauvignon)
    • Траг (merlot)
  • Крекери или хлеб
Цена по особи: 600 дин (од 1 до 20 особа, трајање посете до 1ч)
  • Обилазак са стручњаком из винарије, посета Музеју винодељства, упознавање са технолошким процесом у сали за ферментацију, силазак у барик салу и архивски подрум, опис винограда и Шумадијског региона са терасе винарије.
  • Дегустација 3 вина из асортимана
    • Бескрај (Sauvignon blanc)
    • Немир розе (прокупац, Cabernet sauvignon)
    • Траг (merlot)
  • Тањир домаћих сиреваи сувомеснатих производа, суве кајсије, шљиве, ораси
  • Крекери или хлеб
Цена по особи: 900 дин (од 1 до 20 особа, трајање посете до 1ч)
  • Обилазак са стручњаком из винарије, посета Музеју винодељства, упознавање са технолошким процесом у сали за ферментацију, силазак у барик салу и архивски подрум, опис винограда и Шумадијског региона са терасе винарије.
  • Дегустација 5 вина из асортимана
    • Бескрај (Sauvignon blanc)
    • Морава (Морава)
    • Немир розе (Prokupac, cabernet sauvignon)
    • Змајевити (Prokupac)
    • Траг (Мерлот)
  • Крекери или хлеб
Цена по особи: 900 дин (од 1 до 20 особа, трајање посете до 1ч)
  • Обилазак са стручњаком из винарије, посета Музеју винодељства, упознавање са технолошким процесом у сали за ферментацију, силазак у барик салу и архивски подрум, опис винограда и Шумадијског региона са терасе винарије.
  • Дегустација 5 вина из асортимана
    • Бескрај (Sauvignon blanc)
    • Морава (Morava)
    • Немир розе (Prokupac, Cabernet sauvignon)
    • Змајевити (Prokupac)
    • Траг (Merlot)
  • Тањир домаћих сиреваи сувомеснатих производа, суве кајсије, шљиве, ораси
  • Крекери или хлеб
Цена по особи: 1200 дин (од 1 до 20 особа, трајање посете до 1ч)