Додир

996,00 рсд

Тамјаника Мускат отонел

Врло раскошан парфемски буке сачињен од арома свежег грожђа, зове, акације и свежих цитруса. Додир представља спој свежине и снаге укуса, баланс између карактерних мускатних сорти и дуготрајне вегеталне завршнице тамјанике.

Сортни састав

Мускат отонел (Muscat Ottonel), Тамјаника

Стил

полусуво бело вино

Географско порекло

Србија

Температура сервирања

12°C

Сања Илиђ Балканика - Цепај

Нови пројекат, нова енергија и нови наступи! Уживајте у савременом звуку Балкана. "Балканика" је музички састав који је силовитом брзином стекао светску популарност.

Александар Сања Илиђ један је од најуспешнијих композитора разноврсних музичких жанрова у Србији и бившој Југославији, компонује музику за позоришне представе, мјузикле, тв серије и филмове и добитник је многих престижних награда на разним фестивалима.

Његова група Балканика окупља младе, познате и талентоване музичаре који свирају древне балканске инструменте, као и специфичну формацију рок-бенда.

Сервира се уз козји сир, димљену рибу и шпаргле

Рецепта за ово јело практично и нема: довољно је да омиљени козји сир исечете на кришке дебљине 1 цм и испечете их на роштиљу или грил тигању, на јакој ватри, на брзину.
Испечени сир по жељи прелијте маслиновим уљем и послужите уз поврће или пиринач.

Љиљана Хабјановић Ђуровић - Игра Анђела

Пожртвованост, стрепња, посвећеност царице Милице деци, породици и држави у једном тешком времену. Роман је прожет љубављу, надама, судбинским догађајима царице Милице и цара Лазара. Описује и једно значајно раздобље српске историје. Надахнуто љубављу и лепотом баш као и све што излази из пера ове ауторке.